Nieuw: de MAK Xcave

Home  >>  nieuws  >>  Nieuw: de MAK Xcave

Nieuw: de MAK Xcave

On februari 28, 2014, Posted by , In nieuws, With No Comments

MAK XCave-F superdark mirror smallMAK lanceert de MAK XCave,  het eerste design in MAK de mak range in een parabool vorm. MAK XCave representeert het MAK after markt wiel bij uitstek: Het heeft een universele stijl en design wat op bijna elke auto past. Het is een puur model, special voor tuning. MAK XCave brengt veel nieuwigheden. Aan de ene kant past de parabool vorm precies binnen de trend van de markt en aan de andere kant is het wiel op verschillende manieren toepasbaar. Zo is de versie voor de achter-as dieper dan die voor de voor-as. Het wiel heeft dus een dubbel design. Hierdoor oogt het wiel aantrekkelijker. 

MAK XCave bestaat uit 5 spaken die starten bij het midden van het wiel bij de steekgaten. De spaken zijn niet volledig, maar kopen over in een dubbele spaak. Ze worden verbonden met de velg dankzij een dubbele aansluitingMAK XCave is beschikbaar in een unieke kleur: Superdark Mirror. Dit heft een zwarte basis en een diamanten afwerking op de spaken en op de buitenkant van de velg.

MAK XCave Is beschikbaar in verschillende maten, verdeeld over voor en achter: 8,5J18”, 9,5J18”, 8,5J19”, 10J19”, 8,5J20” e 10J20”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.