MAK XENON

Home  >>  nieuws  >>  MAK XENON

MAK XENON

On juni 23, 2014, Posted by , In nieuws, With No Comments

MAK lanceert Xenon, een nieuw high performance ontwerp gericht  op alle moderne SUV’s met  in het bijzonder de meest prestigieuze degenen zoals Range Rover Sport, Land Cruiser V8 en al hun meest modieuze concurrenten.MAK Xenon ice black_lr

 

MAK Xenon bestaat uit tien gekoppelde spaken. De spaken zijn taps en voorzien van een gloednieuwe vorm.

In de Silver-versie geeft het wiel meer elegante details en laat mensen het sobere en verfijnde effect waarderen, terwijl in de Ice Black een, die uitkomt in een mat zwarte basis en een oppervlakkige diamant afwerking, het wiel een agressievere look geeft. De tweede versie past perfect onder donkere kleur auto’s en sportieve en krachtige SUV’s.

De spaken die dankzij hun bijzondere vorm, aan de ene kant slank maar aan de andere kant stevig , moeten het gewicht en de drijvende stress van de grote SUV’S ondersteunen. Daarom bestaat de verbinding met de externe rand van de spaken van de MAK uit twee verschillende verbindingen: de eerste is oppervlakkig en helpt om de esthetische lijn van het wiel te verrijken. De tweede is achter de eerste en versterkt de structuur van het wiel dankzij zijn solide vorm.

MAK Xenon is zowel voor de Sliver als de Black Ice versies verkrijgbaar in  18 “en 20”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.