MAK Presenteert de MAK Starlight

Home  >>  nieuws  >>  MAK Presenteert de MAK Starlight

MAK Presenteert de MAK Starlight

On april 10, 2014, Posted by , In nieuws, With No Comments

MAK Starlight ice black velgenEen nieuwe ster binnen het assortiment van MAK

Barneveld, 10-04-2014 – MAK lanceert Starlight, het nieuwe multi-spaak wiel met een sportieve en elegante look. Starlight breidt hiermee het assortiment wielen uit welke exclusief ontworpen zijn voor Mercedes. Door de geslepen en dynamische stijl past het wiel perfect bij het design van Mercedes.

MAK Starlight biedt een breedt aanbod in maten van 17” tot 19”. De 2 verschillende versies zorgen voor een geweldig effect op de auto. Ice Black, mat maar elegant en Silver Mirror, zeer light en opvallend. Dankzij deze 2 uitvoeringen voorziet de MAK Starlight in bijna alle behoeftes voor automobilisten die hun auto willen aanpassen.

MAK Starlight is een verfijnd design met haar 20 dubbele spaken. Dit geeft het wiel een lichte slanke look, special voor dikke sportwagens. De spaken beginnen dun bij de 5 steekgaten en worden breder richting de velg. Ondanks de lichte look heeft het wiel een solide structuur wat stevig genoeg is voor het gewicht van zware sportwagens.

De maten van de MAK Starlight zijn voor zowel de Silver Mirror en de Ice Black: 7.5J17’’, 8J18’’, 9J18’’, 8.5J19’’ 9.5J19’’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.